حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: جوانان ایرانی ما را از پلتفرم‌های خارجی بی‌نیاز کردند| تا رسیدن به «پست هوشمند» فاصله زیادی داریم

  • کد خبر: ۱۶۶۷۲۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸
وزیر ارتباطات: جوانان ایرانی ما را از پلتفرم‌های خارجی بی‌نیاز کردند| تا رسیدن به «پست هوشمند» فاصله زیادی داریم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: معتقدم تا رسیدن به پست هوشمند فاصله زیادی داریم چراکه باید از قبول مرسوله تا تجزیه و رهسپاری از حداکثر فناوری نوین استفاده شود تا بتوانیم خدمات تضمین شده و قابل اتکایی به مردم ارایه کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در آئین افتتاح نخستین نمایشگاه صنعت پست با عنوان «پست سکویی برای همه» با بیان اینکه موضوع کسب و کار‌های اینترنتی یا اقتصاد دیجیتال در کشور ما پیشرو‌تر از بسیاری کشور‌های دیگر است گفت: ما جزو کشور‌های پیشروی هستیم که نزدیک به ۹۷ درصد پول به صورت الکترونیکی جابجا می‌شود.

وی افزود: برای اینکه به جایگاه خوبی در حوزه اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک برسیم نیازمند فراهم شدن مقدماتی هستیم که بخش زیادی به حوزه کاری ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط می‌شود.

وزیر ارتباطات ادامه داد: مایه خوشحالی است که اعلام کنیم که جمهوری اسلامی ایران نه تنها در شهر‌ها بلکه در روستا‌ها جزو کشور‌های با رتبه بالای دسترسی به شبکه پرسرعت ارتباطی است.

زارع پور با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای توسعه ارتباطات روستایی در ۲۰ ماه گذشته گفت: با یک کار جهادی بیش از ۴ هزار روستای جدید بالای بیست خانوار به شبکه ارتباطی متصل شده اند. یعنی الان قریب به ۹۲ درصد روستا‌های بالای بیست خانوار کشور به اینترنت پرسرعت متصل شده اند و تلاش می‌شود تا پایان سال هیچ روستای بالای بیست خانواری فاقد دسترسی به شبکه ارتباطی وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه شبکه ارتباطی زیرساخت اولیه اقتصاد دیجیتال است و تا شبکه ارتباطی وجود نداشته باشد حرف از اقتصاد دیجیتال معنی ندارد، گفت: در همین راستا نیز پروژه بزرگ فیبر نوری منازل کسب و کار‌ها را شروع کرده‌ایم و تاکنون بیش از ۳ میلیون ۲۰۰ هزار خانوار تحت پوشش قرار گرفته‌اند و امیدواریم تا پایان سال ده میلیون و تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها ایجاد شود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه علاوه بر زیرساخت در حوزه پلتفرم نیز جزو کشور‌های پیشرو بوده‌ایم، گفت: ما جزو نخستین کشور‌هایی بوده‌ایم که پلتفرم‌های بومی خودمان را داشته‌ایم و جوانان نخبه کشور از سال‌های قبل ما را به پلتفرم‌های خارجی بی نیاز کرده‌اند.

وی افزود: جوانان نخبه‌ای که ما را بی نیاز به پلتفرم‌های خارجی کرده اند را باید سرداران استقلال حوزه اقتصاد دیجیتال بنامیم. عده‌ای در دوران دفاع مقدس مجاهدت کردند تا خاک کشورمان به دست دشمن نیفتد و امروز عده‌ای تلاش و مجاهدت می‌کنند تا نیاز کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال با ظرفیت‌های داخلی برطرف شود.

وی افزود: با وجود همه زحماتی که تاکنون کشیده شده معتقدم که تا رسیدن به پست هوشمند فاصله زیادی داریم چرا که باید از قبول مرسوله تا تجزیه و رهسپاری از حداکثر فناوری نوین استفاده شود تا بتوانیم خدمات تضمین شده و قابل اتکایی به مردم ارایه کنیم.

زارع‌پور ادامه داد: این خواسته ما از پست و لجستیک هوشمند است معتقدم باید به این نقطه برسیم که مردم عزیز هر کالایی را که به صورت اینترنتی خریداری می‌کنند در زمانی مشخص با خطای زمانی یکی دو ساعت و حتی چند دقیقه دریافت کنند.

وزیر ارتباطات در خاتمه گفت: این نمایشگاه هم حتماً طلیعه خوبی است تا همه ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد شناسایی و به‌کار گرفته شود برای تحقق اهداف مورد اشاره شده یعنی لجستیک هوشمند و ارایه خدمات با کیفیت در کمترین زمان ممکن.

براساس این گزارش، نخستین نمایشگاه بین‌المللی صنعت پست، با هدف معرفی اکوسیستم پست کشور و گردآوری و هم افزایی کنشگران و بازیگران صنعت پست با مشارکت دستگاه‌ها، مراکز و بنگاه‌های مرتبط از امروز (دوشنبه هشتم خرداد ماه) در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد. این نمایشگاه تا روز چهارشنبه (یازدهم خردادماه) پذیرایی علاقه‌مندان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->